Merel is blij dat de finale van Utopia 2 begonnen is

Merel is blij dat de finale van Utopia 2 begonnen is

De bewoners bespreken het nieuws van de zwarte envelop. We moeten gewoon sterk zijn nu zegt Andrea tegen een paar mede bewoners. De bewoners vinden het heftig voor Jordie die Utopia nog geen familiebezoek heeft gehad. Brandon en Gerrit vinden het jammer dat het kleine beetje contact met familie en vrienden hen is afgenomen. Merel vertelt enthousiast tegen een paar bewoners dat ze het zo leuk vindt dat de finale begonnen is. Jens reageert erop, dat de finale allang begonnen was en er niks veranderd is. Volgens Merel is er heel veel veranderd. Niemand was bezig met de finale, totdat Billy binnenkwam, althans ik was vanaf haar binnenkomst ermee bezig voegt ze eraan toe. Volgens haar had ze zich er al op ingesteld dat de komst van Billy de aftrap is van de finale. Het komt voor mij niet aan, als een klap in mijn gezicht vervolgt ze. Jens vraagt aan Merel of ze al haar familiebezoek heeft gehad voor dit jaar. Ja antwoordt Merel. Jens zegt tegen haar dat het dan heel anders is. Merel geeft aan dat ze het aanvoelde dat dit zou gebeuren en ze haar bezoek daarom één maand heeft vervroegd. Dat is allemaal leuk en aardig. Maar die van mij is bijvoorbeeld twee maanden uitgesteld en nu zouden ze over twee weken komen en kan het niet vertelt Jens. Merel vindt dit rot voor hem. Jens antwoordt dat ze wel heel blij kan zijn dat de finale is begonnen, maar die finale was sowieso al begonnen. Merel denkt dat het niet lang meer gaat duren dat de bewoners nog evenementen mogen organiseren. Een paar bewoners zeggen tegen Merel dat het leuk is dat ze blij voor haarzelf is, maar ook even naar de groep toe iets minder enthousiast moet reageren. Jens vindt dat Merel bij ieder ander het gevoel voorbij gaat. Merel verdedigt haarzelf en herhaalt nog een keer dat ze het gaaf vindt dat de finale begonnen is. Alexandra reageert op Merel dat ze er niets gaafs aan vindt. Sorry Merel. Ik voel mij heel k*t eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *