Shelley is bang voor de finale omdat ze er niet echt controle over heeft

Shelley is bang voor de finale omdat ze er niet echt controle over heeft

Shelley huilt in de silo. Ze is bang voor de finale en denkt dat iedereen niet meer echt de controle heeft. Andrea en Alexandra troosten haar. Andrea geeft aan dat iedereen wel de controle heeft op hoe men op dingen reageert. Volgens Alexandra moeten de bewoners na een discussie naar elkaar toe komen, zodat alles goed uitgesproken kan worden en om heftige ruzies te voorkomen. Ik houd niet van onwetendheid. En nu ook geen post meer. Ik vind het gewoon k*t zegt Shelley huilend. Andrea praat Shelley moed in en vertelt haar dat ze de laatste vijftien maanden zo sterk is geweest. Je kan het benadrukt Andrea. Shelley reageert erop dat ze het wel kan, maar meer angst heeft voor het spel. Alexandra is het met Shelley eens, zij heeft ook het gevoel dat het nu echt een strijd gaat worden in Utopia 2.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jojo at 08:59

    De enige die het verdienen om utopiaan te worden zijn Hiske of Brandon. Die twee hebben het zo goed gedaan en als langste erbij zonder al die drama en dat geroddel.
    Maar ik vrees dat die 2 geen kans maken omdat ze niet bijdehand genoeg zijn.
    Shelley mag het zeker niet worden…brrr eng mens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *