De bewoners zijn blij, een lading Katie knuffels arriveert in Utopia 2

De bewoners zijn blij, een lading Katie knuffels arriveert in Utopia 2

De Katie knuffels zijn binnen. Een paar bewoners tillen de dozen naar boven in de silo. Iedereen is super blij dat de knuffels eindelijk zijn binnengekomen. Merel geeft een kleine speech en iedereen krijgt vervolgens een taak om ervoor te zorgen dat de knuffels zo snel mogelijk verzonden kunnen worden. Wanneer de knuffels uitgepakt zijn begint iedereen aan zijn taak. De labels worden gemaakt, de bestellingen van de knuffels doorgenomen en vervolgens ingepakt voor verzending. Jessie vindt de Kattie knuffel het leukste project in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *