Franny lijkt zwaar gefrustreerd door een actie van Shelley

Franny lijkt zwaar gefrustreerd door een actie van Shelley

Over een aantal weken vindt het Love is Love feest van Jordie plaats, waar Franny graag een dansoptreden wil geven. Jessie en Gerrit lopen over het Utopia 2 terrein, als Franny iets bij hen kwijt wil. Ze heeft namelijk net gehoord dat Shelley naar de mannelijke bewoner is gegaan, om te vragen of zij bij het Love is Love feest mag dansen. Echt waar? vraagt Jessie. Franny geeft aan dat Shelley het dus gewoon weer doet. Jessie vraagt of Shelley het dus weer in haar eentje wil doen. Ja zegt de vrouwelijke bewoonster, echt waar.  Nee, rot op zegt Jessie. Franny lijkt zich door de actie van Shelley erg teleurgesteld te voelen, omdat ze eerder al een discussie gevoerd heeft over het samen dansen met Shelley tijdens evenementen. Zal Franny mogen dansen op het evenement?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *