Dylan heeft er moeite mee dat hij voorlopig geen familie meer mag zien

Dylan heeft er moeite mee dat hij voorlopig geen familie meer mag zien

Gisteren werd er een zwarte envelop gevonden in Utopia 2. Na het lezen van de brief, kwamen de bewoners erachter dat ze vanaf toen geen familiebezoek meer mogen ontvangen. Wat leidde tot verdriet bij veel bewoners. Ook Dylan baalt er erg van. Hij ligt op bed terwijl hij het bespreekt met Brandon. Drieënhalf maand afgesloten van je familie en vrienden begint Brandon tegen Dylan. F*cked up reageert Dylan. Brandon geeft aan dat hij dat wel vol kan houden maar Dylan vindt het erg lastig. Ik vreet mezelf op geeft hij verder aan. Brandon laat weten dat hij het terrein graag nog één keer had willen laten zien aan zijn familie maar dat dat helaas niet meer kan. De twee kletsen daarna nog even door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *