Shelley bespreekt met Merel of ze egoïstisch bezig is tegenover Franny

Shelley bespreekt met Merel of ze egoïstisch bezig is tegenover Franny

Shelley heeft duidelijk laten weten dat ze niet samen wil dansen met Franny op het Love is Love evenement. Veel bewoners zijn het hier niet mee eens dit omdat het voor hun egoïstisch overkomt. Shelley is het hier niet mee eens. Zij heeft Franny namelijk nooit verboden om te dansen op het evenement. Het enige wat zij heeft aangegeven en waar ze ook op staat, is dat zij haar dans in haar eentje wil doen. Ook Merel deelt deze mening over het egoïsme met de andere bewoners. Ze mag zelfs het hele evenement dansen begint Shelley. De twee dingen die nu egoïstisch worden gevonden, en ik kan me daar best in vinden, is dat je überhaupt wil dansen op een evenement, maar ook dat je het niet samen wil doen zegt Merel. Shelley geeft daarna aan dat zij een bepaalde visie heeft en ook haar best doet om dingen te organiseren maar dat Franny niks onderneemt. Dit terwijl het Franny haar grote droom is. Als het echt haar droom was, dan zou ze daar 24/7 mee aan de slag gaan zegt Shelley. Ook zegt ze dat ze Franny een schat van een meid vindt, maar dat ze dit echt alleen wil doen. Na de hele discussie lijkt Merel meer begrip te hebben voor Shelley haar verhaal. Shelley lijkt niet van mening te veranderen. Zal ze uiteindelijk samen met Franny dansen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *