De groep komt bij elkaar, er staat een verrassing voor de poort van Utopia 2

De groep komt bij elkaar, er staat een verrassing voor de poort van Utopia 2

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia 2 en er staat iets voor de poort. Jessie ziet een gong staan en hij roept iedereen bij elkaar. Alle bewoners reageren erg enthousiast. De finale gaat nu echt beginnen roept Alexandra. Ook ziet ze dat er een brief aan de gong hangt. Ze merkt al gauw op dat er instructies op staan. Ze leest ze voor. “Er staat een gong bij de poort. Of je gaat naar huis of wat dan ook. Ik heb hier de instructies. Beste inwoners, plaats deze gong midden op het grasveld. Vanaf twaalf uur is de gong voor jullie beschikbaar. Speel het slim en denk goed na over wanneer en met wie je bepaalde dingen doet. Succes!” leest Alexandra voor. De bewoners beginnen al snel met speculeren maar ze zijn er wel van overtuigd dat ze tot twaalf uur moeten wachten. De groep verplaatst de gong naar de aangewezen plek. Sommige bewoners lijken de behoefte te voelen om op de gong te slaan. Wat staat er te gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *