De bewoners uit Utopia 2 speculeren over de mysterieuze gong

De bewoners uit Utopia 2 speculeren over de mysterieuze gong

De bewoners zijn erg bezig met de komst van de gong. Het zorgt voor een hoop spanning onderling. De bewoners besluiten om de instructies uit de brief te volgen. Vanaf twaalf uur is de gong beschikbaar. Een aantal bewoners speculeren dat er misschien iemand naar huis moet nadat diegene op de gong heeft geslagen. Mariska vindt de gong erg mooi. Ze geeft aan dat ze voor duizend euro er niet op zal slaan, omdat ze bang is naar huis gestuurd te worden. Franny en Merel denken dat er niks ernstig gebeurt omdat het een witte brief is en geen zwarte. Wat zal er gebeuren als een bewoner op de gong slaat? We komen er vast en zeker op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *