Jens en Mylène slaan op de mysterieuze gong, wat staat er te gebeuren?

Jens en Mylène slaan op de mysterieuze gong, wat staat er te gebeuren?

Een paar minuten voor twaalf verzamelen de bewoners zich bij de gong. De bewoners speculeren of het het begin van de finale gaat zijn en wat er gaat gebeuren als ze erop slaan. Jens geeft aan dat hij voorstander is van het idee om er met zijn allen op te slaan. Toch lijkt hij de intentie te hebben om hoe dan tegen de gong te slaan om twaalf uur. Jens en Mylène lopen om twaalf uur samen naar de gong om ertegen aan te slaan. Er gaat een audiobericht af, waarin te horen is dat degene die tegen de gong geslagen heeft, al zijn stemmen verliest voor de volgende nominatieronde. Dit is natuurlijk gunstig voor de andere bewoners. Ook krijgen de bewoners te horen dat dit bericht in de brievenbus ligt. Jordie rent naar de brievenbus en leest hetzelfde bericht nogmaals voor. De bewoners lijken verrast. Nu vragen de bewoners zich af wanneer de volgende nominatieronde zal zijn en waarom ze geen familiebezoek en post mogen ontvangen. Wat staat de bewoners nog meer te wachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *