Alexandra slaat op de gong, gaat er nog een keer iets gebeuren?

Alexandra slaat op de gong, gaat er nog een keer iets gebeuren?

Nadat Jens en Mylène op de gong geslagen hebben, speculeren de bewoners verder over de finale. Jessie vraagt of er nog meer mensen waren die erop wilde slaan. Het lijkt erop dat niemand het meer durft. Jordie geeft aan dat hij de manier waarop Jessie de inwoners aanstuurt erop te slaan niet heel leuk vindt. Het enige wat ik zei was, joh je kan de afweging maken als je het niet erg vindt om je stem kwijt te raken reageert Jessie erop. De bewoners zijn benieuwd of iemand nog een keer durft te slaan. Sommige bewoners speculeren dat er een nieuw bericht komt voor degene die hierna tegen de gong slaat. Merel roept naar de groep, wie durft het aan? Na een tijdje besluit Alexandra moedig om op de gong te slaan. Ze zegt verdrietig, jongens ik zit erover na te denken. Mocht ik naar huis gaan dan ben ik bij Frenk. Ik ga slaan. Er gebeurt dit keer niks. Alexandra springt een gat in de lucht. Kom op jongens ik heb het ook gedaan, nu jullie. Wie heeft ballen vraagt ze. Jessie is vastberaden om er niet op te slaan. Hij vertelt tegen Gerrit dat hij misschien denkt dat degene die vandaag erop slaan later vandaag nog nieuws krijgen. Gerrit denk van niet. Hij vindt het heel stoer van de bewoners die nu geslagen hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *