Jordie, Merel en Lady Galore bespreken het Love is love evenement

Jordie, Merel en Lady Galore bespreken het Love is love evenement

Jordie en Merel wachten voor de poort op Sander, oftewel Lady Galore. Wanneer hij binnenkomt herkennen ze hem bijna niet meer. Hij is namelijk niet gekleed als Lady Galore. Het stel gaat buiten aan tafel het evenement Love is Love bespreken. Samen brainstormen ze voor een geslaagd feest. Sander vraagt of Jordie met het feest als dragqueen verkleed gaat. Jordie geeft aan dat hij het super leuk vond toen hij omgetoverd werd tot dragqueen maar het niet van plan is op zijn feest. Ze berekenen daarna wat het evenement ongeveer gaat kosten. Sander is benieuwd of ze al een outfit hebben. Merel laat weten dat ze een regenboog jurk heeft. Jordie moet zijn outfit nog scoren. Gaat het evenement een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *