Jordie is druk bezig met de organisatie van zijn evenement Love is Love

Jordie is druk bezig met de organisatie van zijn evenement Love is Love

Merel en Jordie hebben een meeting gehad met de Lady Galore. Ze hebben de organisatie van het Love is Love evenement met elkaar doorgenomen. Shelley is benieuwd wat er allemaal besproken is, omdat ze graag een dansoptreden wil geven tijdens deze avond. Jordie laat weten dat ze meer hebben gekeken naar de invulling van het avond en dat er niet specifiek is besloten of Shelley een dansoptreden mag geven. Jens is ook benieuwd naar de kosten. Merel zegt dat ze zelf kunnen bepalen hoeveel geld ze gaan uitgeven. Wat wij zelf willen. We hebben heel veel opties gekregen. Hoe meer invulling, hoe duurder voegt hij eraan toe. Merel legt uit dat de gay acts helemaal niet zoveel geld kosten en dit klinkt bij Alexandra als muziek in de oren. Oh, leuk eindigt ze enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *