Jordie heeft flink wat irritaties richting Alexandra en bespreekt dit met Franny

Jordie heeft flink wat irritaties richting Alexandra en bespreekt dit met Franny

Franny merkt aan Jordie dat hij niet helemaal lekker in zijn vel zit. De bewoners kregen eerder via een zwarte envelop te horen dat ze geen familiebezoek en post meer zullen ontvangen. Franny besluit om Jordie even apart te nemen. Jordie legt uit dat hij wat irritaties richting Alexandra heeft, en vertelt aan Franny waar deze vandaan komen. Jordie heeft het er moeilijk mee dat hij geen familiebezoek heeft ontvangen sinds zijn komst in Utopia, terwijl Alexandra haar zoon al drie keer heeft gezien. Desalniettemin raakte het bericht in de zwarte envelop haar diep. Dit lijkt bij Jordie veel frustratie op te wekken. Toen de gong het terrein op kwam, sloeg ze hier dan ook op zonder er eerst goed over de consequenties na te denken. Jordie vindt dat ze uit emotie gehandeld heeft en er beter over na had moeten denken. Voornamelijk over hoeveel tijd en geld de bewoners in haar steken. Hij noemt hierbij de sportschool en haar personal trainer examens als voorbeeld. Franny is één en al oor en begrijpt Jordie zijn frustraties. Ja, dat baart mij ook wel zorgen hoor bevestigt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *