Shelley wordt er moe van, ze mag waarschijnlijk niet optreden tijdens het Love is Love evenement

Shelley wordt er moe van, ze mag waarschijnlijk niet optreden tijdens het Love is Love evenement

Shelley wil heel graag dansen op Jordie zijn Love is Love evenement maar hij lijkt dit plan toch niet helemaal te zien zitten. Als ze hem hiernaar vraagt, laat Jordie weten dat hij haar op dit moment geen garantie kan bieden. En legt verder uit dat hij samen met Merel heeft besproken om een act met alle bewoners op te voeren, dus dat er geen ruimte voor Shelley haar dansoptreden is. Wat later als Shelley samen met Andrea aan het koken is, raakt ze emotioneel. Ze laat merken dat ze het moeilijk heeft. Ik word echt moe van de mensen hier zucht ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Bart at 10:31

    Egoïstische Shelly denkt alleen maar weer aan haar eigen belang en niet dat van een ander of de groep. Ze heeft zelf ook heel bewust mensen uit haar film gelaten dus wat doet ze nu moeilijk als iemand anders haar niet wil hebben op zijn evenement?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *