Jordie is heel erg kwaad, hij heeft een flinke ruzie met Alexandra en Shelley

Jordie is heel erg kwaad, hij heeft een flinke ruzie met Alexandra en Shelley

Alexandra heeft van Shelley vernomen dat Jordie irritaties richting haar heeft. Ze besluit dan ook verhaal bij hem te halen.Waarom ben je boos op mij? begint Alexandra het gesprek. Ik ben niet boos op jou en dat is dus voornamelijk wat Shelley dus even anders moet verwoorden antwoordt Jordie. Shelley is waarschijnlijk op haar pik getrapt omdat ik heb gezegd dat ze niet mag dansen op het Love Is Love festival, omdat daar een andere invulling voor is voegt hij eraan toe. En legt aan haar uit dat het hem tegen de borst stuit dat Alexandra tegen de gong heeft geslagen. Ze vertelt dat ze het als een soort van overwinning zag, omdat niemand anders op de gong durfde te slaan. De twee ruziën nog even door en Jordie maakt duidelijk dat het voor hem gewoon heel moeilijk is dat hij zijn familie niet meer kan zien. Hij raakt steeds kwader en besluit dan om ook op Shelley af te stappen, omdat ze volgens hem niet het juiste verhaal aan Alexandra heeft verteld. Jordie stormt vervolgens de silo in. Shelley, wil je de volgende keer als je een verhaal vertelt, het hele verhaal vertellen? Dank je wel. F*ck off, joh! Hij stormt de silo daarna weer uit. Gelijk weer weglopen? Zielig van je roept Shelley hem na. F*ck off, meid! Grow the f*ck up! schreeuwt hij naar Shelley.

Nadat Jordie op Shelley afgestormd is, gaat hij opnieuw de discussie met Alexandra aan. Het moment dat het voor Shelley anders loopt, het moment dat ze niet mag dansen op het Love Is Love feest, is ze gepikeerd en probeert ze op ieder ander persoon gif te gooien zegt Jordie geïrriteerd. Alexandra vraagt zich af waarom hij hierdoor boos op haar is maar volgens Jordie is hij dit niet. Het is een irritatiepunt van mij! Wat ik bij mezelf houd schreeuwt Jordie. Maar dan hoef je toch niet geïrriteerd tegen mij te doen? schreeuwt Alexandra terug. De twee schreeuwen over en weer. De bewoners die ook bij het gesprek aanwezig zijn, kijken hen met open mond aan. Uiteindelijk worden Jordie en Alexandra rustig en wil ze hem een knuffel geven. Ik hoef even geen knuffel nu laat hij nog weten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 53    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *