Jessie en Gerrit ontvangen de eindmix van hun muzieknummer

Jessie en Gerrit ontvangen de eindmix van hun muzieknummer

Wat gebeurde er afgelopen avond nog meer in Utopia 2? Jordie is naar zijn flinke ruzie met Alexandra en Shelley weer wat rustiger geworden en heeft besloten wat stoom af te blazen door middel van het bouwen aan de sportschool. Jessie en Gerrit hebben een leuk mailtje ontvangen, namelijk de eindmix van hun eerste nummer. De twee lopen snel naar het atelier toe om naar het nummer te luisteren. Mylène, Andrea, Merel en Hiske lopen met hen en complimenteren hen met het eindresultaat. De vrouwelijke bewoners proberen de avond positief af te sluiten en komen gezellig samen in de silo. Ze schenken een lekker drankje in en kletsen met elkaar. Uiteindelijk schuiven de mannen ook gezellig aan en wordt er van alles met elkaar besproken. Wordt de avond toch nog rustig afgesloten, wat gaat deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *