Mariska wil Hiske in het zonnetje zetten en bereid een verrassing voor

Mariska wil Hiske in het zonnetje zetten en bereid een verrassing voor

Hiske woont sinds vandaag vijftien maanden in Utopia 2. Mariska is daarom al vroeg bezig. In de silo zet ze een aantal taarten klaar, terwijl Gerrit Hiske bezighoudt in de Mongoolse tent. Je moet nog een uur in de tent blijven zegt Gerrit. Een uur?! roept Hiske verbaasd. Gerrit is niet van plan om haar naar buiten te laten. Hiske besluit daarom om haar de slaapplek op te ruimen. Ik kom zo een boekje met je lezen zegt Gerrit met een glimlach. Ondertussen wordt er in de silo hard doorgewerkt. Mariska heeft de tafel mooi gedekt en lekkere broodjes in de oven gedaan. Niet veel later stapt ze de Mongoolse tent binnen. Gefeliciteerd met je vijftien maanden zegt Mariska vrolijk en ze geeft Hiske drie zoenen. Wat zal Hiske van de verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *