Hiske woont vijftien maanden in Utopia 2 en wordt verrast

Hiske woont vijftien maanden in Utopia 2 en wordt verrast

Mariska heeft ter ere van Hiske haar jubileum een heerlijk ontbijt voorbereid. De andere bewoners hebben de silo versierd en dragen allemaal een paar Mickey Mouse oren. Hiske is namelijk een enorme fan van Mickey Mouse. Wat is het hier stil merkt Hiske nog op als ze door Gerrit naar de silo wordt gebracht. Eenmaal binnen houdt hij snel zijn handen voor haar ogen. Hiske wordt vervolgens verrast door alle bewoners aan het ontbijt. Gefeliciteerd His roepen de bewoners. Hiske begint hard te lachen en te klappen. Dit vind ik echt zo leuk roept ze blij uit. Ondertussen zet ze een paar Mickey Mouse oren op haar hoofd. De bewoners starten met het ontbijt en er wordt gezellig gekletst. Wat gaat deze dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *