Alexandra en Shelley speculeren over de finale van Utopia 2

Alexandra en Shelley speculeren over de finale van Utopia 2

Ik denk dat wij vanaf volgende week gaan stemmen zegt Alexandra. Shelley denkt dat zij in dat geval een aantal stemmen gaat ontvangen. Ik denk dat ik wel kans maak antwoordt ze. Omdat ik weer vaak de boeman ben voegt ze eraan toe. Uit die brief van gisteren haal ik wel echt dat het gewoon een afvalrace is zegt Shelley. Ik hoop dat ik mijn vijftien maanden haal benadrukt ze. Alexandra maakt zich daar minder druk om, omdat ze niet weet hoelang ze nog in Utopia 2 zullen zitten. Misschien zijn we straks nog wel met z’n vieren over speculeert Shelley. Beiden zijn het er in ieder geval over eens dat Utopia 2 een winnares moet kennen. Maar zou dan bijvoorbeeld Jessie het kunnen worden omdat hij gewoon veel regelt? vraagt Alexandra zich af. Het is ook gericht op persoonlijkheid. Daar lijkt Shelley het mee eens te zijn. Misschien een combinatie van die twee eindigt ze het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *