Hiske krijgt bijzonder bezoek in Utopia 2

Hiske krijgt bijzonder bezoek in Utopia 2

Eerder ontving Hiske al een verrassing, maar ze krijgt nog iets extra’s… Merel, Mariska, Andrea en Gerrit staan te wachten bij de poort op een bijzondere gast. Het is niemand minder dan Mickey Mouse! De andere bewoners zitten buiten met Hiske als er plotseling een muziekje wordt gestart. Hiske draait zich om en ze ziet dat het Mickey Mouse is. Dolenthousiast loopt ze naar hem toe om hem een knuffel te geven. De twee dansen samen terwijl de andere bewoners toekijken en vol plezier meezingen. Na nog een paar nummers vol dancemoves en polonaises nemen de bewoners plaats om taart te gaan eten. Na de pauze gaan de dansjes weer verder. De bewoners hebben het erg gezellig en er lijkt nog lang geen einde aan te komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *