Jordie krijgt 1200 euro uit de kas cadeau

Jordie krijgt 1200 euro uit de kas cadeau

Hiske heeft het met een aantal bewoners over Jordie. Het feit dat hij geen bezoek meer mag ontvangen en ook dat de sportschool niet vordert, heeft haar aan het denken gezet. Er zit op dit moment veel tegen voor hem. Zijn grote droom is natuurlijk dat gayfeest. Wat nou als we hem een beetje tegemoet komen voegt ze eraan toe. En stelt voor om Jordie 1200 euro uit de pot te geven om zijn feest naar een hoger level te tillen. Zo kan hij alles eruit halen en wordt dat zijn ding in Utopia. De andere bewoners reageren enthousiast en al snel wordt de bel geluid.

Hiske spreekt vervolgens de groep toe. Nadat ons treinevenement niet door kon gaan hebben we besloten om iets anders met het gewonnen geld te gaan doen. Een van die ideeën is voor jou Jordie. Jordie kijkt verrast. Je kwam hier om je vijftien maanden vol te maken, maar krijgt daar nu niet meer de kans voor. Wat je nog wel kunt doen is hier een heel gaaf feest neerzetten. Dat gunnen wij jou! Dus jij krijgt van ons 1200 euro om dat waar te maken gaat Hiske verder. Het bericht wordt met een luid applaus ontvangen. Jordie is ontroerd en begint te huilen. Ik ben zo blij! Dankjewel zegt hij. Zal het geld goed besteed worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *