Er wordt flink geklust maar dat loopt niet soepel, is Brandon een egoïst?

Er wordt flink geklust maar dat loopt niet soepel, is Brandon een egoïst?

Merel en Franny werken verder in het huisje. Om hun inloopkast te maken, hebben ze de accu tol nodig. Merel vraagt aan Brandon wanneer Franny en zij deze mogen lenen. Brandon laat weten dat hij de apparatuur sowieso niet wil uitlenen. Dit omdat hij zelf de hele dag druk bezig is met de gym. Het leidt tot grote irritatie bij Merel. Kunnen we niet een beetje meer rekening met elkaar houden?! vraagt ze. Brandon oppert uiteindelijk geïrriteerd om vijf minuten eerder te stoppen. Nadat Merel is weggelopen zegt Brandon gefrustreerd, opeens het argument om rekening met elkaar te houden. Wat een bullsh*t. Maakt niet uit. Ik ben toch een rasegoïst. Gaat de inloopkast voor meer verdeeldheid zorgen in Utopia 2?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *