Franny en Merel praten over de ruzie om de accu tol, Brandon kan niet tegen kritiek

Franny en Merel praten over de ruzie om de accu tol, Brandon kan niet tegen kritiek

Brandon heeft geïrriteerd de accu tol in het huisje van Franny en Merel gelegd. Terwijl hij boos naar het toiletgebouw loopt, komt hij Franny tegen. Houden jullie ook een beetje rekening met ons? vraagt hij. Franny verzekert hem ervan dat ze dit doen en ze vraagt of de mannen al klaar zijn. Nee maar we houden geen rekening met jullie dus dan is het goed zegt Brandon en hij loopt weg. Franny besluit daarop om naar Merel te lopen. Ik hou niet van dit soort dingen zegt ze boos. Dat gedoe erom benadrukt ze. Merel laat weten dat ze alleen de waarheid heeft gezegd. Hij is geïrriteerd omdat hij weet dat ik de waarheid zeg legt ze verder uit. Hij kan niet eens tegen kritiek. De twee praten verder over de ruzie met Brandon. Franny zegt dat Brandon wel één van de weinigen is die ze wil helpen. Dan geef je de accu tol toch gewoon terug als je het zo zielig vindt? snauwt Merel op haar beurt. Franny lijkt niet van de woorden gediend te zijn. Je hoeft het nu niet op mij af te reageren zegt ze. De twee gaan daarna ieder hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 16:24

    hahahahaha geweldig die Brandon, tja daar is de diva niet van gediend en nu ook nog tekeer gaan tegen haar “bediende” ze houdt geen vriendin over zo, als ze die al had. Karma je krijgt wat je toe komt diva.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *