De onenigheid over de accu tol gaat door wat resulteert in ruzie tussen Merel en Franny

De onenigheid over de accu tol gaat door wat resulteert in ruzie tussen Merel en Franny

Brandon heeft Merel geconfronteerd met haar uitspraak van eerder, je ziet toch dat ik op zo’n moment keihard bezig ben? Gefrustreerd gaat Merel, met de geleende accu tol, aan de slag. Ze voelt zich niet gesteund door haar klusmaat Franny. Op het moment dat Franny erbij komt staan zegt Merel kwaad, je gooit me op zo’n moment wel voor de bus hè. Omdat je weet dat ik een grote bek heb en je weet dat ik mijn mond toch wel open trek. Volgens Franny kiest Merel daar op zo’n moment zelf voor. Dat is met meerdere dingen zo. Je backt me alleen op het moment dat er niemand anders bij is gaat Merel verder. Oh, dus je vindt het mijn schuld dat je ruzie maakt met iedereen? reageert Franny. Jij bent veel te bang om ruzie te krijgen en daarom zeg jij niks zegt Merel op haar beurt. Franny blijft vervolgens verslagen achter. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *