Alexandra heeft slaapproblemen door de kippen en wil er iets aan doen

Alexandra heeft slaapproblemen door de kippen en wil er iets aan doen

Jessie is druk bezig met het in elkaar zetten van de kistjes. Hij loopt van de tafel waar hij zit naar het plateau, waar hij het gesprek aanknoopt met Merel en Gerrit. Jessie geeft aan dat hij vindt dat er veel spanningen zijn. Alexandra komt erbij. Ze wil met Jessie praten over het verplaatsen van het kippenhok. Ik ga Wim bellen om te vragen of dat huisje verplaatst kan worden zegt ze tegen Jessie. Alexandra slaapt namelijk slecht de laatste tijd. Waarom moet je Wim daarvoor bellen vraag Jessie. Alexandra antwoordt dat het kippenhok erg zwaar is. Zowel Jessie en Merel hebben hun twijfels of het verplaatsen van het kippenhok gaat helpen. Jessie denkt dat de kippen niet veel bij hun hok zullen blijven, alleen tijdens etenstijd. Ze komen overeen dat Alexandra eerst Roos belt om haar mening te vragen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *