Alexandra heeft een tip, ze moet meer van zichzelf afbijten

Alexandra heeft een tip, ze moet meer van zichzelf afbijten

Alexandra en Franny zijn in gesprek. Wat is er aan de hand vraagt Alexandra. Franny laat weten dat ze ruzie heeft met mensen en daar niet zo een zin in heeft. Als ze een opsomming wil doen stopt Alexandra haar al bij Brandon. Als Alexandra om uitleg vraagt legt Franny uit dat omdat Merel haar mond tegen hem open deed, Brandon denkt dat Franny ook die dingen tegen hem zegt. Alexandra heeft een tip. Weet je wat jij misschien een keertje moet gaan leren? Van je af durven bijten en ook gewoon een eigen mening durven te geven. Franny vraagt zich af of Merel Alexandra erover heeft gesproken. Alexandra ontkent dit. En geeft ook aan dat ze een beetje bezorgd is om Franny. Zal Franny meer van zich gaan afbijten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *