Jessie zijn reclame banner is verleden tijd

Jessie zijn reclame banner is verleden tijd

Dylan is druk bezig bovenop de caravan. Hij verwijdert de banner van Jessie. Shelley vraagt zich af waarom hij de banner verwijdert. Dylan legt uit dat het apparaat weggaat en dat het toch weinig oplevert. Shelley is ook benieuwd wat Jessie ervan vindt. Hij gaf me groot gelijk antwoordt Jessie. Shelley zegt daarop, niet alles wat Jessie aanraakt verandert dus in goud. Shelley pakt vervolgens de banner aan van Dylan. Ook oppert ze het idee om het frame te laten staan en zelf een banner te laten maken. Dylan is positief over het idee. Zal Dylan zelf een banner laten maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *