Het kippenhok kan verplaatst worden maar waar moet deze naar toe?

Het kippenhok kan verplaatst worden maar waar moet deze naar toe?

Alexandra loopt naar de bovenverdieping van de silo. Ze heeft namelijk zojuist Roos gebeld om te vragen of het kippenhok verplaatst kan worden. Ze vertelt dat het geen kwaad kan maar dat het wel ’s nachts moet. Mariska geeft aan dat de nieuwe locatie, bij de bungalow, niet handig is bij evenementen. Ook op het idee om het met zijn allen te doen wordt negatief gereageerd. Zoals kistjes maken met zijn allen, dat gebeurt ook niet zegt Mariska. Er wordt ook een andere locatie geopperd, namelijk aan de andere kant van het water bij de eenden. Andrea is het daar niet mee eens. Dan hebben wij eenden en kippen. Wanneer zal het kippenhok verplaatst worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *