Shelley wil graag dansen en bespreekt dit met Hiske

Shelley wil graag dansen en bespreekt dit met Hiske

Shelley is bezig met Hiske haar haren. De twee praten over het dansen op de Release Party. Ze wil graag samen met Franny daar een dansoptreden geven, maar Gerrit heeft liever niet dat Shelley op die avond danst. Ik ga me er wel hard voor maken legt ze verder uit. Ook vertelt ze dat ze denkt dat Franny ook is verteld dat ze niet mocht dansen. Ze gaat nu wel dansen, dat weet ik wel zegt Hiske over Merel. Shelley wil ook graag dansen omdat ze die dag vijftien maanden in Utopia 2 is. Hiske is van mening dat iedereen in goed overleg zijn of haar kansen moet krijgen. Zal Shelley alsnog de kans krijgen om te dansen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *