Een uitvaartondernemer komt op bezoek in Utopia 2

Een uitvaartondernemer komt op bezoek in Utopia 2

Jessie krijgt bezoek. Er komt namelijk iemand langs om het uitvaartplan van Jessie te bespreken. Samen willen ze kijken of het mogelijk is om uitvaarten te organiseren op het Utopia 2 terrein. Jessie benadrukt wel dat het nog niet besloten is maar dat het afhangt van de stemming onder zijn mede bewoners. Jessie trekt dan ook aan de bel om de andere bewoners op te roepen. Samen met de ondernemer bespreken de aanwezige bewoners waar rekening mee gehouden moet worden en wat de mogelijkheden zijn. Zal het plan uiteindelijk uitgevoerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *