Shelley heeft niet het gevoel dat Franny er voor haar is

Shelley heeft niet het gevoel dat Franny er voor haar is

De bewoners hebben afgelopen avond feest. In de silo zijn de discolampen neergezet en er draait harde muziek. Gerrit staat achter de draaitafel en de andere bewoners staan op de dansvloer. Ze dansen en zingen mee op de muziek. Brandon is er niet bij, die ligt al op bed. Tijdens het feest is er door een aantal bewoners redelijk wat gedronken. En als het feest geëindigd is zijn Shelley en Franny in gesprek. Franny vraagt zich af of Shelley het gevoel heeft of Franny er voor haar is. Shelley laat weten dat dit de laatste maanden niet het geval is volgens haar. Als Franny om de reden vraagt wijst Shelley naar Gerrit en zegt die daar zit. Shelley geeft aan dat ze mensen wel vergeeft maar dat ze niet alles wat gebeurd is zal vergeten. Ja gaat Shelley verder, van jou had ik het niet verwacht.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *