Merel en Shelley hebben een goed gesprek, ze praten over hoe ze met elkaar omgaan

Merel en Shelley hebben een goed gesprek, ze praten over hoe ze met elkaar omgaan

Merel en Shelley zijn afgelopen avond in gesprek. Eerst praten de twee met elkaar over waarom ze iets minder goed met elkaar omgaan en wat een betere band met elkaar hun kan opleveren. Ook praten over hun dromen. Shelley over haar acteerdroom en Merel over haar droom om te gaan presenteren. Ze vertellen elkaar dat ze het elkaar gunnen en dat ze ook zeker wel denken dat ze het allebei kunnen. Ook vertelt Merel dat Shelley Merel de ruimte moet geven. Laat mij alsjeblieft in mijn eentje presenteren want Merel zegt die ruimte ook te geven aan Shelley. Ook denkt Merel dat zij veel gemeen heeft met Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *