De bewoners uit Utopia 2 hebben een flinke kater op deze nieuwe dag

De bewoners uit Utopia 2 hebben een flinke kater op deze nieuwe dag

Een nieuwe dag is begonnen en al vroeg loopt de campinggast over het Utopia 2 terrein. Alle bewoners liggen op dat moment nog te slapen. Andrea is de eerste die haar bed uitkomt en verzorgt een lekker ontbijt voor de gast. Wat later ontwaken langzaam de andere bewoners. Het gaat voornamelijk over afgelopen avond. Merel en Shelley hadden een heel lang gesprek en maakten elkaar duidelijk dat ze elkaar echt wel wat gunnen, ondanks de slechte band die ze hebben.

Alexandra begint deze nieuwe ag met het schoonmaken van haar huisje. Franny en zij weten eigenlijk niet meer hoe ze thuis zijn gekomen afgelopen avond. Andrea en Jessie zijn op dat moment aan het schoonmaken in de silo. Hoe zijn we thuisgekomen vraagt Alexandra lachend aan Jordie. Volgens Jordie was Alexandra afgelopen avond erg emotioneel. Ze werd door veel bewoners getroost. Hij weet alleen niet hoe de dames thuis zijn gekomen. Wat de bewoners wel gezien hebben is dat Franny weer erg intiem was met Gerrit. Hoe zullen de bewoners over hun kater heenkomen vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *