Dit houdt de bewoners bezig tijdens de middag van 7 september

Dit houdt de bewoners bezig tijdens de middag van 7 september

De bewoners hebben er afgelopen avond een leuke avond van gemaakt. Ondanks dat ze iets langer dan normaal in bed bleven liggen, maken ze er op deze nieuwe dag toch een productieve dag van. Franny, Jessie, Mariska en Alexandra zijn al op tijd bezig met de kistjes op het plateau. Zij verplaatsen zich later naar het terras, waar ook Shelley en Gerrit zich bij hen aanschuiven. Ook de andere bewoners zijn druk. Zo zijn Brandon, Jordie, Jens en Andrea bezig in het kantoor en geeft Franny een dansles. Tijdens deze bezigheden lijkt de gezellige avond van gisteren het gesprek van de dag. Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *