Hiske overlegt met haar mede bewoners, wat moet er met de gewonnen 2500 euro gebeuren?

Hiske overlegt met haar mede bewoners, wat moet er met de gewonnen 2500 euro gebeuren?

Hiske, Franny en Shelley hebben enige tijd geleden 2500 euro gewonnen met hun idee om een treintje door Utopia 2 te laten rijden. Het treintje lijkt er niet te komen en daarom besluit Hiske om een rondje langs de bewoners te doen om te vragen wat zij met het geldbedrag zouden doen. Een goed doel voor ouderen antwoordt Mariska op de vraag van Hiske. Ik wil iets voor oudere mensen doen voegt ze eraan toe. Hiske vraagt aan welke bewoner ze het geldbedrag eventueel zou gunnen. Niemand reageert Mariska resoluut. Iedereen is gelijk benadrukt ze. En is van mening dat ze namelijk niet aan zichzelf moeten denken, maar juist aan anderen. Merel komt de Mongoolse tent binnen en Hiske stelt de vraag ook aan haar. Ik denk dat we daar als groep naar moeten kijken antwoordt ze. Niet met de hele groep, maar… Ik denk dat we voor een product moeten gaan, om er nog meer geld mee te verdienen. Wat moet er volgens jullie met het geld gedaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *