Franny, Dylan en Brandon houden een dinnies night

Franny, Dylan en Brandon houden een dinnies night

Franny, Dylan en Brandon zijn afgelopen avond in de caravan. Ze hebben het gezellig gemaakt, want ze houden een dinnies night. Brandon heeft een strak shirt aangetrokken en Jordie is helemaal enthousiast hij de caravan binnenstapt. Oh mijn f*cking God zegt hij. Dit staat jou lekker man. Dit staat je echt goed. Je borst komt er echt goed in uit voegt hij eraan toe. Jordie heeft chips meegenomen en de anderen hebben voor een glaasje drinken gezorgd. De vier proosten op een gezellige avond. Dinnies night! roepen ze in koor. Samen praten ze over gezellig en er wordt veel gelachen. Wat gaat deze nieuwe dag nog brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *