Andrea haar dag kan niet meer stuk, ze ontvangt haar familie in Utopia 2

Andrea haar dag kan niet meer stuk, ze ontvangt haar familie in Utopia 2

De nieuwe dag belooft een leuke dag te worden voor Andrea. Ze krijgt namelijk bezoek. Mariska helpt Andrea alles klaar te zetten. Andrea begeeft zich daarna langzaam naar de poort. Ze lijkt een beetje ongeduldig. Terwijl Andrea water in de waterkoker laat lopen, zegt ze echt typisch mijn familie, ze zijn altijd te laat. Mariska laat weten dat ze dat zelf nooit heeft. Ik ben echt altijd te vroeg. Ik haat te laat komen benadrukt ze. Dan is het eindelijk zo ver. Haar moeder, zus, zwager en twee vriendinnen stappen Utopia 2 binnen. Andrea valt haar moeder huilend in de armen. Andrea haar dag kan niet meer stuk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *