Merel is van mening dat hoe liever ze tegen Jessie doet hoe meer gezeik er is

Merel is van mening dat hoe liever ze tegen Jessie doet hoe meer gezeik er is

Jessie staat in het atelier, hij is bezig met muziek. Merel komt aangelopen. Ze vraagt aan Jessie of ze normaal tegen elkaar kunnen doen. Eerder vandaag was er een misverstand over een broodje. Merel legt uit dat ze alleen maar lief wilde zijn. Jessie laat weten dat ze wisselende signalen over het broodje gaf. Ik wil in ieder geval nooit van mijn leven meer een discussie over brood hebben benadrukt Jessie. Het tweetal gaat nog even door o, mijn god zegt Merel gefrustreerd. En geeft verder aan dat ze graag aardig wil doen en dat ze haar best voor hem doet. Hoe liever ik tegen jou doe, hoe meer gezeik we hebben zegt ze. De discussie gaat nog even door.

De discussie tussen Jessie en Merel is bij de andere bewoners niet onopgemerkt gebleven. Gerrit en Hiske liggen nog in bed in de yurt. Ik hoor alleen stemverheffing merkt Hiske op. Gerrit gaat bij de deur staan. Eerst weten ze allebei niet wie er nu eigenlijk praten, tot Gerrit tot een conclusie komt, Merel. Hiske vindt dit vervelend. Ze heeft vanmiddag wat leuks voor hem geregeld en nu hebben ze weer ruzie. Uiteindelijk besluit Gerrit toch dat het te koud is en hij gaat weer in bed liggen. Ik weet ook niet wat Jes heeft hoor, maar ik vind hem de laatste tijd een beetje geprikkeld eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *