Merel lucht haar hart, ze vindt dat Jessie minder negatief moet zijn

Merel lucht haar hart, ze vindt dat Jessie minder negatief moet zijn

Merel gaat bij Gerrit en Hiske in de yurt zitten. Heb je ruzie gehad? vraagt Gerrit aan het begin van het gesprek. Merel vraagt zich af hoe ze dat weten. Het was hier te horen antwoordt Hiske. Merel legt vervolgens uit waar de ruzie over ging. Ik probeer zo mijn best voor hem te doen maar ik mis gewoon die waardering gaat ze verder. Hiske zegt dat Jessie wel duidelijk moet zijn in wat hij wil. Ook vindt Merel dat hij minder negatief moet zijn. Jes heeft nu even niemand legt Gerrit uit. En geeft ook aan dat de omgang met Gerrit anders is. Hoe zal het Jessie de komende tijd vergaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *