Jessie weigert mee te gaan voor de verrassing die Merel geregeld heeft

Jessie weigert mee te gaan voor de verrassing die Merel geregeld heeft

De broodjes voor de verrassing voor Jessie komen binnen. Merel pakt ze aan maar heeft al besloten dat ze ze niet samen met Jessie zal opeten, dit door de eerdere ruzie. Als Hiske vraagt of Franny anders mee gaat zegt Merel dat ze het alleen wil gaan eten. Wat later komen Franny en Hiske samen. Ik ga Jessie nu ophalen. Haal jij Merel dan op? zegt Hiske tegen Franny. Ze loopt vervolgens naar Jessie en sommeert hem om met haar mee te gaan. Als Hiske vertelt dat Jessie een broodje gaat eten met Merel geeft hij aan daar geen zin in te hebben. Hiske probeert hem nog over te halen maar het lijkt geen effect te hebben. Jessie besluit wel dat hij naar Merel toe gaat. Jessie zoekt Merel daarna op in de Franterpalace. Merel zegt hij als hij binnenkomt. Ik vind het lief dat je wat geregeld hebt, maar hoe zie je dat voor je? Merel geeft aan dat Jessie een broodje mag pakken en die mag opeten. De verrassing is in het water gevallen, wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *