Over 24 uur staat er iets groots te gebeuren in Utopia 2

Over 24 uur staat er iets groots te gebeuren in Utopia 2

Utopia 2 gaat stoppen, de laatste maanden zijn aangebroken. Over 114 dagen weten we wie de grote winnaar is. De bewoners hebben nog geen idee wat hen te wachten staat en hoe de finale gespeeld gaat worden. Welke bewoner zal er na Adriaan de mini samenleving verlaten? Over 24 uur gaat er ook iets gebeuren. Dan zal de poort weer open gaan en iemand het terrein betreden.  Het zal Utopia op haar grondvesten doen schudden. Hoe zullen de bewoners hier op reageren? We komen er natuurlijk op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *