Jens en Jessie brengen de miniatuurkist op de markt

Jens en Jessie brengen de miniatuurkist op de markt

Jens en Jessie zijn druk aan het klussen. De twee maken namelijk een nieuw product voor op de webshop. Ze hebben een miniatuurkist gemaakt. Jens en Jessie denken dat het leuk is om er honderd te maken. Wel geeft Jens aan dat het veel werk is. Alexandra komt er ook bij. Ik vind hem wel heel dik zegt ze. Er gaat echt veel materiaal in merkt Jessie voor. En stelt voor om in plaats van honderd, vijfhonderd kisten te maken. Uiteindelijk wordt besloten om te beginnen met 250 stuks.

Alexandra wil wat later de kist onthullen. Ze trekt aan de bel om alle bewoners op te roepen. Waarom zouden we hier zijn? vraagt Jessie. Voor dat kistje dat jullie gemaakt hebben antwoordt Brandon. Jens reageert verbaasd. Langzaam maar zeker komen alle bewoners bij elkaar. Alexandra legt vervolgens uit dat ze over het terrein liep en dat ze Jens en Jessie zag klussen. Alexandra trekt het kleed van het kistje af.Niemand is enthousiast zegt Alexandra lachend. Mariska is sowieso wel enthousiast en geeft aan er hartstikke blij mee te zijn. Zullen de kistjes goed verkocht worden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *