Jessie en Merel gaan samen zitten en praten het uit, hoe lang gaat het nu goed?

Jessie en Merel gaan samen zitten en praten het uit, hoe lang gaat het nu goed?

Jessie komt de Franterpalace binnen. Leuk hè? vraagt Merel aan Jessie, terwijl ze tussen haar kleren op bed zit. Het is echt heel erg leuk Merel zegt Jessie. Ik kwam eigenlijk deze kant op om even te gaan praten legt hij verder uit. De twee gaan samen naar een bankje waar ze even gaan zitten. Ik denk namelijk dat ik gewoon extra geïrriteerd was door wat je vergeten was begint Jessie. Merel snapt dat maar vindt wel dat hij dat gewoon moet zeggen. Ik had gewoon gehoopt dat je toch nog naar me toe was gekomen gaat Jessie verder en Merel zou ook graag de tijd terugdraaien om dat te doen. Voor Jessie was dat alles wat hij wilde zeggen, hij geeft aan het verder niet te weten en dat het allemaal zo moeizaam gaat. Merel is dat met hem eens. Ze vragen zich allebei af hoe dat kan. Jessie en Merel denken allebei dat ze dingen niet goed genoeg uitspreken naar elkaar. Het tweetal blijft nog even doorpraten en loopt uiteindelijk richting de tent waar ze worden verwelkomt door Gerrit en Hiske.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *