Hiske en Alexandra praten over Franny, volgens de twee vindt ze Brandon leuk

Hiske en Alexandra praten over Franny, volgens de twee vindt ze Brandon leuk

Hiske zoekt samen met Alexandra het bankje naast de vijver op. Ze wil namelijk iets met haar bespreken. Als de twee op het bankje zitten, vraagt Hiske naar Franny en Brandon. Hoe zit dat dan? vraagt ze. Fran vindt hem sowieso leuk zegt Alexandra. Maar er is ook nog een Gerrit die ze echt heel leuk vindt. Op Gerrit is ze verliefd, dat weten we allemaal leuk voegt ze eraan toe. Alexandra is van mening dat het tussen Franny en Brandon sowieso niets wordt. De twee praten nog even verder en uiteindelijk laten ze het onderwerp rusten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *