Hiske is er nog altijd niet uit wat ze met de 2500 euro moet doen

Hiske is er nog altijd niet uit wat ze met de 2500 euro moet doen

Hiske heeft eerder met een aantal bewoners gesproken om te vragen wat zij met de 2500 euro zouden doen. Hiske, Frranny en Shelley hebben dit geldbedrag gewonnen met hun idee om een treintje door Utopia 2 te laten rijden. Nu lijkt het treintje er niet meer te komen en Hiske roept daarom de hulp in van de groep. Alexandra vertelt dat ze het geldbedrag zou besteden aan een leuke dag voor ernstig zieke kinderen. Een soort van evenement voor hele zieke kinderen zegt ze. Dat vindt Hiske een mooi idee.

Als Hiske uitgepraat is met Alexandra, stelt ze dezelfde vraag aan Jens en Mylène. Ik zou aan de groep vragen waar zij het aan uit zouden geven reageert Jens. Mylène laat weten dat ze het niet in een evenement zou steken. Ik zou kijken naar mensen hun dromen vervolgt ze. Opeens komt Jens op een idee. Hij legt uit dat hij een soort Olympische Spelen in Utopia 2 zou houden van het geld. Dat lijkt me ook wel heel tof vertelt hij enthousiast. Hiske loopt vervolgens door naar de caravan. Wat zou jij doen met de 2500 euro vraagt ze aan Dylan. Dylan vertelt dat hij van het geld graag een cursus piercen wil doen. Dat is gewoon mijn doel en die wil ik nog steeds behalen zegt hij. Ik denk dat ik wel zou kijken om mensen hun doelen nog te laten behalen. Wat zullen Hiske, Franny en Shelley uiteindelijk met het geldbedrag gaan doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *