Mariska en Alexandra twijfelen of de bouw van de sportschool nog afgerond wordt

Mariska en Alexandra twijfelen of de bouw van de sportschool nog afgerond wordt

Hiske, Mariska en Alexandra hebben afgelopen avond de warmte van de Mongoolse tent opgezocht. Al snel gaat het gesprek over de sportschool, die vlakbij de Mongoolse tent wordt gebouwd. Hij zou binnen twee weken er staan zegt Mariska. Vierde week is hij al aan het bouwen voegt ze eraan toe. Alexandra zegt dat Brandon een schatje is maar dat het niet werkt om tegen hem in te gaan. Ik denk eerlijk gezegd dat als het zo blijft gaan, dat we het ook niet halen legt ze verder uit. Het is vervelend benadrukt ze. Mariska lijkt het ermee eens te zijn. Volgens haar ligt de vloer van de sportschool scheef. Daar kan geen crosstrainer op vervolgt ze. Zal de sportschool snel klaar zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *