Jordie en Mylène botsen hard tijdens een ruzie

Jordie en Mylène botsen hard tijdens een ruzie

Een aantal bewoners brengt afgelopen avond door in de silo. Ze praten over van alles en nog wat. Op den duur gaat het gesprek over de douche en de douchemuntjes. Toen de douchemuntjes daar boven stonden, toen had je ook muntjes gepakt om voor de douche te gebruiken zegt Jordie tegen Mylène. Dan heb je toch munten gepakt? Mylène antwoordt dat ze niet van plan was om deze munten uit te geven maar om deze in de douche te gebruiken. Volgens Jordie geeft ze het geld niet uit maar hij is van mening dat ze op deze manier wel geld afpakt van de bv. Daar is Mylène het niet mee eens.

De twee praten vervolgens verder over de douchetijd en Mylène reageert fel. Je was er niet bij benadrukt ze. Dat vindt Jordie geen goed argument. Mylène laat geïrriteerd weten dat ze van een dixie douche kwamen en Jordie onderbreekt haar. Je toon, lager zegt hij boos. Ik kan nu ook heel fel reageren en ik weet dat je dan binnen drie minuten aan het janken bent vervolgt hij. De woorden van Jordie schieten bij Mylène in het verkeerde keelgat. Dat is f*cking zielig zegt ze. Jij bent f*cking pathetic. Jordie kijkt haar kwaad aan. Laat me je één ding vertellen zegt hij. Het moment dat je zo’n grote bek tegen mij durft te geven, moet je niet van mij gaan verwachten… De attitude die jij mij geeft, dat is de attitude waar ik verder op in ga. Mylène reageert dat Jordie niet zijn stem tegen haar hoeft te verheffen. Ik probeer volgens mij iets duidelijk te maken, Mylène gaat Jordie verder. Don’t try me benadrukt hij. De twee kijken elkaar strak aan en Mylène besluit kort daarna om maar een kopje thee te gaan halen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Corry at 18:37

    Jordie heeft hier zeker gelijk in iets weg pakken wat niet van jou is, wat het ook mogen zijn is stelen!
    En in deze zijn dat de douche muntjes waar ze een flinke hand vol van had gepakt boven in de silo, dit omdat ze naar eigen zeggen zeker niet voor het douchen zou gaan betalen.
    En ze gewoon wilde douchen zolang als zij dat wilde.
    Dus Mylène kan hier lang of breed over doorgaan, het feit is gewoon ze heeft gestolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *