Hiske is woest, gaat de sportschool verdwijnen?

Hiske is woest, gaat de sportschool verdwijnen?

Hiske en Mariska ontwaken in hun slaapvertrek. Mariska begint erover dat er waarschijnlijk een vergadering gaat komen over de sportschool. Dit omdat er volgens haar veel bewoners commentaar op hebben. Dit schiet bij Hiske in het verkeerde keelgat. Iedereen houdt altijd zijn kanis dicht, er zijn maar een paar mensen die iets zeggen voegt ze eraan toe. Hiske vindt het van de zotte dat iedereen Brandon al weken ziet bouwen aan de sportschool maar niemand meteen aangeeft dat het bouwwerk stilgelegd moet worden. En nu staat het er bijna en hebben we allemaal commentaar gaat Hiske verder. Volgens Hiske zag iedereen al vanaf het begin dat de apparatuur er niet in kan en dat het veel te koud zal zijn om er te sporten. Niemand slaat met de vuist op tafel. Achteraf hebben wij altijd commentaar op iemand. Er is nooit tegen Brandon gezegd dat hij er mee moet stoppen, want we hebben er niks aan. Het stoom loopt inmiddels uit Hiske haar oren. Die sportschool gaat er komen, anders had iedereen maar eerder zijn bek open moeten trekken eindigt ze. Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *