Doet Jessie te weinig voor de kas?

Doet Jessie te weinig voor de kas?

De eerdere vergadering van vandaag liep uit op een aanvaring tussen Hiske, Shelley en Jessie. Volgens de dames is hij niet genoeg gefocust op zijn taken voor aankomende evenementen. Je kunt mij niet vertellen dat je al met een thema bezig bent geweest, dat je entertainment hebt geregeld. Je hebt gewoon nog niks gedaan zegt Hiske. Jessie blijft ondertussen  herhalen dat het de afspraak was om klaar te zijn op de dag van de markt. Hij heeft nog tijd genoeg. De afspraak is dat het de 29ste klaar moet zijn gaat hij verder. Hiske heeft er nog steeds niet veel vertrouwen in. Als ik er niks van had gezegd bij de vergadering, dan was je er morgen ook nog niet mee bezig. Shelley vindt vooral dat Jessie altijd zijn gelijk wil krijgen. Ik snap niet dat je soms niet moe wordt van jezelf! Jessie ziet het commentaar vooral als een persoonlijke aanval op hem.Zijn jullie het met hem eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *