Een oud Utopia bewoner keert terug in de mini samenleving

Een oud Utopia bewoner keert terug in de mini samenleving

We schreven er gisteren al over, er zou iets opmerkelijks gebeuren in Utopia 2. Dat moment is nu daar. De poorten van Utopia 2 gaan open. Vol verbazing kijkt de groep toe, want het blijkt oud Utopia bewoonster Billy te zijn! Nee Roept Jordie uit. Billy wordt vervolgens innig omhelsd door Jessie. De rest kijkt lachend toe, handen worden geschud. Ik blijf roept Billy. Ik begreep dat er ergens een inloopkast was. Zou ik daar kunnen slapen? vraagt ze. Dit had ik echt niet verwacht zegt Jessie. Sorry Jes reageert Billy. Ik weet dat je op dit moment favoriet bent, maar ik ga de winst pakken benadrukt ze. En vertelt dat ze de laatste maanden echt van plan is om te knallen. Ik ben hier om te winnen. Ik ga de pot spekken. En ik kom positiviteit brengen voegt ze eraan toe. Jessie en Gerrit brengen haar kist alvast naar de Franter Palace van Franny en Merel. Het blijft even stil. Jaja zegt Gerrit en ze beginnen beiden hard te lachen. Binnen in de silo krijgt Billy wat te drinken en de gehele groep gaat samen met haar aan tafel zitten. Wat vinden jullie ervan dat Billy weer terug is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *